Iván, Rubén, Carlos, Kevin, Murilo, Ares, Daniel, Enriquez, Manuel, Sánchez e Jhonatan.
CAMBIOS: Juan, Yago, Javier, Marcos e Christian.
CLUB DO MAR:
Carlos, Domato, Busba, Isma, Iker, Sergio Toti (54'), Puyuelo, Martin, Freire (Aaron, 54), Garrote (Alex, 68') e Tiago.
CAMBIOS: Serrano, Toti, Alex e Aaron.
COMENTARIO:
Patética primeira parte regalada polos de Caión que non a competiron en ningún momento, con moitos erros que aproveitaron os locais para ir o descanso con un contundente 3-0, todos os goles regalados por o equipo dun Club do Mar nefasto.
Na segunda parte (despois da bronca do mister), sairon os de Caión a por todas e en dez minutos puxeronse 3-2, ademais de dispoñer de hasta catro ocasions mais que fallaron Tiago e Aaron de forma incomprensible que pudieron darlle a volta o marcador pero non era o seu día, xa que nunha contra o Meicende volveu a poñer o catro a dous no marcador.
Buscaron os de Caión o triunfo pero a sorte estaba hoxe de parte dos locais que volveron a marcar dous goles mais a contra con un rival volcado con todo, pero non conseguíron marcar ata o minuto 90 de falta directa sacada por Alex Gamiz, acabando o partido 6-3.
DESTACADOS:
O porteiro local Ivan que salvou o seu equipo nos momentos cruciais, así como Murilo co seu hat trip.
Polos da vila mariñeira, a boa segunda parte que ben puido cambiar o signo do partido si tiveran o seu día de sorte. No plan individual Martin Moscoso volveu a ser o meior dos de Caión.