Árbitros: Piñón, González Valerio e Sabin
2 - 1.- Cibran (min. 35 p.)
3 - 1.- Cibran (min. 71)

O VAL; Marcos, Adriían, Samuel, Lamigueiro, Pablo (David), Brais (Daniel), Sergio (Alonso), Estevo, Alex (Seny) e Cibran (Carls)

CLUB DO MAR; Serrano, Pallín (Iriso), Joseba, Isma, Alan, Domato (Luis), Martin (Pablo), Toro, Tiago, Paquito e Aaron (Garrote)..
COMENTARIO: Partido disputado entre dous equipos que buscaron a victoria, os de Caión adiantaronse na primeira xogada no minuto1, pero o diluvio que caeu sobre o campo de Sinde, deixou o campo prácticamente impracticable no que os locais adaptaronse meior e empataron no minuto 17 nun mal despeje da defensa visitante que deixou solo a Estevo que bateu a Serrano a placer, e deronlle a volta de penalti no minuto 35, nunha acción que solo o árbitro veu, chegandose o descanso con 2-1 para os locais. .
Saliron na segunda parte os da Vila mariñeira a polo empate e dispuxeron de varias ocasions, pero cando mais apretaban, nunca contra chegou o terceiro gol local en un claro fora de xogo que o linier non cobrou no minuto 71.
DESTACADOS: reseñar o despliegue físico de ambos equipos polo mal que se puxo o terreo de xogo. Polos locales Samuel Teijeiro e Cibran foron os meiores, polos visitantes, Joseba.