CLUB DO MAR:
Carlos, Domato, Alan, Isma, Diego, Mario, Martin, Puyuelo, Freire, Tiago e Sergio.
CAMBIOS: Toti por Diego (48'), Alex Gamiz por Sergio (62') e Joel por Tiago (82').

COMENTARIO:
Partido xogado esta tarde no Municipal da Laracha entre dous bos conjuntos, que na primeira parte respetaronse moito e apenas disfrutaron de oportunidades claras para adiantarse ningún dos dous.
Todo cambiou na reanudación, sobre todo a partir do minuto 56 o adiantarse os das Mariñas con gol de Pablo Filgueiras o rematar de cabeza un centro lateral.
A raíz de encargar o gol, os de Caión reactivaronse, e en dez minutos Tiago Mendez con tres goles espectaculares doulle a volta o marcador sentenciando prácticamente o encontro, ainda que no minuto 76, Alex Casal acortou distancias para os visitantes, pero os da vila donde comeza a Costa da Morte tomaron o control do partido e xa non hubo tempo para mais.
DESTACADOS:
Polos de Caión, destacar o gran traballo de todos os xogadores, o fútbol e un xogo de equipo eo adestrador Dani Sánchez consegiu que o Club do Mar, ante todo sea un equipo.
No plan individual, destacar o bon partido no seu debut de Nacho Puyuelo eo hat trick de Tiago Mendes.
Asimismo destacar o debut do xogador Alex Gamiz, de Huétor-Tájar (Granada), que se lesionou nun amistoso de pretemporada en Arteixo no mes de setembro do que se espera moito da sua participación, bembido Alex.
Polo Sada destacar todo o bloque, pero a partir do 0-1, os locales desmelenaronse e foron superiores.