Árbitros: Suárez, Guillermo e Cabana.
CLUB DO MAR,. Carlos, Domato, Martin, Isma, Alan, Mario Iker, Nacho, Freire, Alex Gamiz e Tiago Mendes. CAMBIOS: Serrano, Juan Corral, Jesús, Toti e Sergio.
COMENTARIOS:
Partido matinal o celebrado no Municipal de A Laracha en mañán primaveral.
Partido xogado de poder a poder entre dous equipos que están nun bon momento e que buscaron o triunfo desde o pitido inicial, no minuto 11 adiantaronse os locaies con gol de Alex Gamiz, diantero granadino que estrea su casillero de goles, después de estar 3 meses lesionado.
Empataron os das Mariñas por medio de Sergio Casal nun despiste da zaga local, chegandose o descanso con empate.
Na segunda mitade o Carral dou un paso o frente en busca do triunfo, o provocou os contragolpes dos caioneses en un toma e daca, e así nunca contra perfecta dos locales con asistencia de Nacho a Tiago Mendes que dribla o porterio visitante marcando o 2-1 a porta vacia.
O 3-1 chegou noutra contra perfecta dos da Costa da morte con pase de Iker a Toti eo pase deste, mandouno o fondo da rede Freire en perfecto remate.
DESTACADOS:
Bo partido dos dous equipos, destacando polos visitantes a calidad do capitán Cristian ea loita de Jhony.
Polos locais, un moi bon partido de todos en xeral, sendo de destacar o bloque do equipo moi traballado e que saben a que xogan, resumindo UN EQUIPO.